Door-to-door Ship Forwarding from China (to Malaysia) Clears Customs Tax Free 中国海运到马来西亚 包双清关包税 门对门一条龙服务

Shipping, Door-to-door Forwarding, & Custom Clearance, Tax Handling, Logistics, Importation from China into Malaysia (or worldwide).

Mini parcels, carton boxes, containers, barges, break bulk.

“… New ideas, new needs, new products I’m creating every new day. My partners in China helps me manufacture, fabricate and assemble the stuffs I want. Now I want to export it worldwide (as well as import into countries) at the lowest possible costs, for business purposes, custom authorities handled, with near to zilch taxes.

Partnering the right alliances with the right forté strengthens my competitve advantage, saves me and leapfrog me years ahead, an invaluable arsenal my lucky star has shine again which I instinctively capitalized on. Priceless where I find my peace of mind, while focusing on being the best at what I passionately can be the best in the world.

 – That’s the kind of partner & alliance which matters most to me.”

JulieFreightConsortium2014chains

..

 ~ Be it small boxes, a few parcels, daily cargo, and/ or containers.
~ Small traders, home start-ups, online sellers, as well as regular trading companies —– “NOW EVERYONE CAN SHIP!”

PROSES-Bahasa pengangkutan

..

How do I import my goods from China to Malaysia? How to export and move my goods out of China? I want to bring my cargo goods back from GuangZhou (to Malaysia), where and whom to goto? Door-to-door from YiWu / GuangZhou / TianJin / ShenZhen to Malaysia? Is freight shipping from China to Malaysia with doorstep delivery my lowest cost method?

– After choosing your suppliers & manufacturers, you’ll require a licensed exporter & shipper company in PRC. You may require a collection warehouse office to organize your cargo, to check your goods, to board ship, to ship, as well as to clear importing entrypoint customs, clear the paperworks, transport delivery to you and unload at your final destination address. You may require a nearby co-ordinating collection warehouse/ port/ aircargo office to save costs, at the nearest major ports, to ship them fast.  My latest idea for the market requires fast smooth delivery, at superior cost as I’d expect obcene margins to make a business killing.

How to ship my goods from ZheJiang “浙江省”, Hunan “湖南省”, FuJian “福建省”, GuangDong “广东省” to Malaysia? Or from other China cities?

– Our network of offices covers the major manufacturing, distribution warehousing & shipping ports of Southern China; With an administrative HQ in Beijing, and a few other transhipment hub like TianJin and QingDao. With express international courier routes to Europe and North America specifically designed for “Drop-Shipments” partners, E-Bay auction related ‘Power-Sellers’, Trade-distributors, Retail-dealers as such. ∞ This solves my extended networks of dealers and worldwide end-user clients as all my various goods from different suppliers can be co-ordinated and managed.

I would prefer tax free, minimal tax, Custom Clearance, delivered to door-step. Especially for business trading purposes, I need it at low-cost, most economical way, very fast delivery.

– Based on the types of goods, our entrypoint clearance services covers custom authorities clearance, inclusive of taxes (if any), ultimately local transport delivery to your doorstep. Meanwhile should there be the local big boys’ trade-protectionism mechanics, that’s where the new players would try to break into the game. ∞ Most games are played to win, hence there’s always the ultra-rich. A game where the faces keep changing, where you find a new [my] name etched.

Seeking Air Freight Air Cargo Air Courier at a fraction of International Couriers’ price, where and how to get into the elite circle? I don’t have the contacts nor the networks, how to minimize my duties & taxes, smoothen custom authorities’ facilitation as well as very fast doorstep delivery?

– Capitalize on our daily cargo, leverage on our economies of scale, furthermore we’ve optimized and integrated different industrial systems in sharing and making them communicate to each other, resulting in end-clienteles saving on a flatter cost curve as a whole. ∞ The world wins when resources are optimized more efficiently, translating to groups of customers as a whole helping each other to save too.

Can help in the shipment goods’ Certification, Permits and Paperworks clearing?

– Industrial goods’ category by industrial, case by case, we’ll try to assist; As well as point or tip in the right direction, especially where it can be done step-by-step, legally and free. ∞ Real value should not be lost to unproductive processes or grey tunnels. The more competitive our input components are, the more our countrymen will gain, be it some end product or value added produce. 

I prefer low-cost economical importing, forwarding clearing for my containers. Where and which process should it start?

– “Doing it right the first time at origin” might often be aspired. At factory origin (ex-factory) where packaging, stuffing container, haulage can be a preferred starting point, whereby it gets cleared all the way from PRC to a Malaysia address – That we do. ∞ Sadly (or fairly), there’s unspoken ethics where it’s consider rude to clear other party’s containers when issues arise or those content gets stranded – Kind to help, bad to touch.

We simply help you ship or freight while providing an “All-In” solution to:

~ Customs
~ Taxes / Duties / Regulations / product import category code, etc.
~ Bilateral Official Paperworks
~ Fast Shipping: X-Days
~ From your Supplier/ Factory overseas to your doorstep at home
~ Insurance, Packing, Export country requirements & handling, Import permit, unloading, local Customs homologation & handling, transportation, etc.

 

JulieFreightConsortium_ALL-n-Map2014

 

 

 

:

< BAHASA language “马来文” >

YANG BANYAK DITANYAI (FAQ):

Bagaimana mengimpot barang dari China? Mencari produk di China? Mengimpot dan Borong dari pembekal China? Bagaimana nak borong barang dari china? Gedung borong terbesar di China tanpa perlu pergi ke sana? Ada cara menghantar barang dari China (balik ke Malaysia)? Apa cara peniaga mengurangkan kos Cukai dan pemudahan Kastam?

Rakan-pengangkutan “Shipping-Partner”:

Khidmat penghantaran barang melalui laut merupakan suatu elemen penting sekiranya anda ingin memborong di mana-mana jua tempat China. Penghantaran melalui laut lebih menjimatkan kos, perkhidmatan ini juaga dikenali sebagai secara “pintu-ke-pintu”. Macam kisah sampel khidmat penghantaran barang shipping dari Guangzhou ke Malaysia. Kita merupakan kosortium dan syarikat-syarikat shipping yang ada juga berpusat di Malaysia. – Langkah  pertama tuan-ku ialah membina sesuatu perhubungan dengan rakan shipping anda.

Memborong / Pembelian / Mengerakan Barang Anda:

Semasa memborong di seluruh China (ataupun GuangZhou), anda boleh kumpul barangan yang anda hendak shipping di hotel, kemudian lori logistic China akan datang ambil / hantar barang- barang anda. Caj pengangkutan sekitar 1xx-2xx (RM 50-100) Yuan akan dikenakan. Ini (murah!) banyak standard kerana pengankutan di China dah banyak lama dimajukan. Ataupun anda boleh meminta pembekal menghantar terus barangan anda ke gudang kami. Biasanya pembekal berdekatan GuangZhou (Bandar-bandar berhampiran laut) tidak mengenakan caj pengangkutan. Urusan shipping anda di guangzhou akan dibantu oleh pengurus / pegawai officer kami yang boleh berbahasa Inggeris mudah. Barang lebih kurang 7-14 hari baru sampai selepas naik kapal. Kos RM xxx utk 1-cbm (Saiz: Meter-Padu) door to door ke seluruh semenanjung. Setakat ini tiada lg cukai yg perlu dibayar bergantung pada spesifikasi kargo anda. Penerbangan / Kurier biasa diukur dengan KG atau Berat-Isipadu (V-Kg). Barangan, kargo dan kotak-kotak Komersial lautan standard biasa saiz isipadu (meterpadu: 100sm x 100sm x 100sm).

Hubungan sosial berkongsi dengan kawan:

https://juliefreightconsortium.wordpress.com/

https://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1560930&view=findpost&p=36287645

PROSES-Bahasa pengangkutan

 

 

(1)                        MEMBELI DARI PEMBEKAL China

(2)                        HANTAR GUDANG-GUDANG KITA (dikumpulkan)

(3)                        [Kerja kami]: PENGENDALIAN KASTAM-KASTAM

(4)                        MENERIMA BARANG di M’sia.

Jalan Bisnes:

Sayangnya… tahun-tahun dah berlepas tapi ramai kita-kita masih tercari-cari jalan nak berniaga. Seluruh dunia bertumpu ke China, kenapa-sial? Nak business tapi tak ada idea..? Dah business tapi profit margin produk agak terhad..? asyik tertanya-tanya tentang apa peluang yang ada di China..?

Syarikat muiltinasional besar pun banyak yang melabur di China.. kalau dah satu dunia bertumpu ke Negara-Kilang-Sedunia, kenapa kita perlu ketinggalan? Kami terus mengajar / kongsikan pengalaman kami mengimport barang dari China, harap dapat berikan manafaat.  Negara China lah kot sekarang ni yang menawarkan harga yang paling banyak relative murah jika dibandingkan dengan negara-negara lain dalam inovasi, design, ekonomi-skala kilang sedunia, mengintegrasi teknologi USA, kejuruteraan German, Design Europa, etc.

Pemborong dan saudara-saudari peniaga sekarang memang tahu bersamaan telah lama mendedahkan lubuk-lubuk Borong di China untuk memudahkan para usahawan mendapatkan produk dengan margin keuntungan 300% sehingga XX,000%.  Usahawan baru memang mementingkan acara Jimat Kos setup business, Jimat kos untuk beli stok barangan. Mana dan bagaimana mendapatkan bekalan barangan yang popular dengan harga yang murah secara berterusan supaya usahawan anda sendiri dan syarikat anda dapat menjualnya semula untuk mendapatkan keuntungan yang tinggi? Sama-sama dengan apa yang saya harapkan ianya membantu sedikit sebanyak peniaga anak melayu terutama anak-anak muda mendapatkan barangan yang mereka mahukan dengan jauh lebih murah, jauh lebih terkini serta membuka pengetahuan bersama. Juga, hamba abadi anda juga sedikit gembira menguraikan pengalaman saya mendatangkan barang murah dari china yang kemudian dapat dijual lagi di (contoh) Indonesia dengan harga yang lumayan, dan anda bisa mendapatkan keuntungan kali-ganda.

  • –          Tanpa perlu ke pusat pemborong, naik kapalterbang, menyertai rombongan and keluarkan duit banyak; pada masa yang sama Jimat duit masa dan tenaga berkesan.
  • –          Tidak perlu ke China dan mengeluarkan kos pergi ke sana.
  • –          Tidak perlu menggunakan agent membeli barang direct dari China.
  • –          Semudah 1 > 2 > 3:

Order > Bayar > Barang Sampai Rumah

  • –          Tidak perlu ke pusat memboring setempat

Tentang pembayaran antarabangsa atau kemudahan faciliti transaksi, Terdapat banyak alat pembayaran yang cepat dan praktis: Maybank Telegraphic Transfer (Butir Penerima dalam abjad English PinYin), Creditcard, AliPay Agent, PayPal, Shipping Agent, Bank-In dalam Ringgit Malaysia, Bank L/C,  etc. Semua sesuai dengan ekonomi-tunai persekitaran dagang China “Cash Economy”.

Tip ciri-ciri mencari rakan dagang bermula dengan mentaliti yang kuat untuk menapis pencarian mencari orang ada karacter dan kredibiliti yang kukuh, dapati cari supplier yang “dapat dipercaya” dan meyakinkan, yang menginginkan beurusan bisnes dengan anda untuk Jangka-Masa Yang Panjang (Long-term business partner).

 

EjenBorong-ShoppingAgent_AlibabaTaobao~JFC Malaysia2016

:

< Mandarin language “华语” >

~~~ 小包裹,或者几个包裹,货柜,天天都有货船走。

~~~ 无论是生意新手,SOHO,网上卖家,小量买家,还有其它贸易公司 —– 现在每个人都可以有自己专用自己内部的国际进出口运输伙伴,找到适合自己的物流方式!

_ 我怎么进口产品从中国到马来西亚?怎样出口我的产品去到马来西亚? 我要带回我的产品货物回到马来西亚,我应该去找谁? 哪里可以帮我? 从义乌 广州 天津 深圳 佛山到马来西亚?那个运货方式是最便宜最经济的门到门[海运空运]物流服务的吗?

在 选好你的供货商之后,应该做的就是选一家值得信赖的货代公司,帮你把货物安全快速的运输到你要的地址。也许是门到门的,也许是运到港口,最重要是要能节省 多层的税金,官方的疏通和文件,帮您收货,安排上船,马来清关,送货到地址。你可能还需要货代帮你把货物从新打包,包装成一个个的大箱子,这样比较好 运输 (经济),过程当中也不会丢失货物。这些要求我们都可以帮你做到。

_ 我的产品和供货商在 浙江省 义乌,福建省,广东,湖南省 等等 怎样带进马来西亚?

我们有几家仓库在中国国内,全部分布在主要的港口,例如广州,义乌等,我们了解很多客户的供货商远离港口,需要当地的运输服务。这样也自然帮您节省了很多距离的成本了。
其实中国国内的货运价格是很便宜的,就连空运的价格也是非常有可比性的。

所以说客户不用担心供货商太远,当地运费会太高超出成本估算。
我们的空运遍布全球,条件同意您大可以放心的把货物交给我们来帮你输运。

_ 我想做点小生意,进口一些产品从中国,怎样可以减低关税?海关费用,清关费用?有没有门到门的海运服务?小包裹可以海运吗?划算吗?怎样最便宜最经济?

经 过资讯时代的过去,很多人已经做网上全球化的生意,需要开始自己的小生意,苦于找不到适合自己的运输公司。我们可以帮您解决这些困扰,您的小包裹可以随时 发货到我们的仓库,等到一定的数量(按照客户的清单)我们收起检查所有的货物,然后一次性发货到您要的地址。无论是空运还是海运我们都可以做到。尤其是海 运我们可以做到双清关包税。

_ 寻找空运服务到马来西亚或者从中国国内到世界各地,哪里可以找到这样的服务?我又不认识这方面的人,怎样可以空运我的产品到马来西亚,没有/尽免关税,轻松清关的?直接送货到门的?

我们的空运服务是遍布全球世界各地的。产品分类来说马来西亚清关进口是我们其中的一项强项,可以直接送货门口,包扩全马(西马和东马)。

_ 有些产品需要许可证,证书哦,我要怎么做?想要进口到马来西亚一些电子产品,如电视,洗衣机,吸尘机,还有一些机械,建筑材料, 和一些特别的物品,哪里可以帮我运这些产品到马来西亚?

工业产品和电子产品是需要当地的证书的,但是不是每一样都需要通过麻烦的手续的,我们会提供一些帮助; 最重要的就是可以帮到客户做到合法的,经济的,便宜的通关。客户的利润不应当受到损失在灰色的通道里面。

_ 我想要找最便宜的方法或者货代公司,帮我清关和运输到马来西亚,不知道流程是怎么走的?需要哪些手续?文件?

我们的流程和手续很简单,客户不用担心提供不了太多的文件。我们已经制定出了一套联合系统和解决方案,客户完全可以放心。

_ 我的产品是小包裹,不到一个立方米,可以海运吗?有没有最便宜的方法?包清关包税的,直接送到门的?

我们深深地了解,每一个客户的生意开始都是从小做起的,小包裹海运空运我们特别设计直到今天都还在服务和提供给流量较小的朋友需求,客户不用担心货物不到一个立方,而被收取一个立方的运费的情况。我们有最小0.3立方的海运服务和1kg起算的空运服务。

我们可以帮到您运输产品到马来西亚,包扩清关和税金,全包服务:
~报关
~清关,税金
~报关用的一切文件手续
~最快的海运服务
~从中国到你的家门口
~马来的清关和当地的运输

另外:
—————————————————–
现在空运的价格是RM xx/ Kg 西马,(价格是根据实际重量和体积重量来计算的,哪一个高就按照哪一个来算。)
体积重量=(高cm x 宽cm x 深cm)/ 6000
空运包裹双清关,不可保证完全免税。一般2-5天可以到达。

海运的价格是 [可用马币] MYR xx/ 小型散货 立方米; 也有 RM xxx/ 1 立方米。
包括双清关和包税金,全包服务。文件账单可选择马币收据。
大概需要1-2个星期的时间,直接送到认证客户的地址。

..

In addition,

CHINA SHOPPING, BUYING & TRADE-IMPORTING GOODS VIA TAOBAO, ALIBABA & ALIPAY SERVICES & FACILITIES.
{ Chinese Mandarin } 中国 淘宝 阿里巴巴 支付宝系统 代购 进货 贸易交易 额外强项 物流进口海运和空运 包括双清关 包税海关疏通 门对门一条龙服务 送货到门口。

China Importing, Shopping via TaoBao AliBaba AliExpress AliPay & custom clearance worldwide delivery

3rd-Party Shopping / Procurement / Import-Trade Process Flow (Idea)
1 – Shopping at websites
2 – Copy & Save product links
3 – Confirm Orders
4.1 – Payment: Cost of Goods
4.2 – We purchase on your behalf
5 – Transportation of goods to our collection warehouse(s)
6 – Verification of final Shipping / Freight cost: Actual physical Measurement / weightage.
( Measurements should not deviate too much, and will stay closely to preliminary quote as per your budget expectation )
7 – Mutual agreement and clearance of final shipment’s payment.
8 – Delivery to your destination: Air Freight / Sea Shipping.
( Pending what product content [ goods category & classification], as to which Custom Handling & taxes are covered, or, minimal levy imposed, or sensitivity requirements / arranged permit clearance ). – Ask us; we’ll advice as shipping logistics is our forte, especially when it adds up local authorities’ forwarding, smooth facilitation and clearance.

Order Format (easy copy & paste)
### NAME:
### ITEM DESCRIPTION:
### ITEM LINK:
### PRICE (Final一口价 “Buyout” / Willing):
### QUANTITY:
### NOTES (color, size, style, etc):
### Attention / Instruction:

..

[ Chinese Mandarin language texts translation below ]

1.你们有提供海运到马来西亚吗?

有,我们有提供广州海运到马来西亚 (东马和西马),包括双清关和关税。门到门的服务。我们还提供小包裹的海运服务,为广大要运货小数量包裹的人,提供了方便快捷的服务。

2.广州海运到马来西亚需要多少天?

其实从广州到马来西亚港口只需要1个星期左右,但是由于要清关问题,还有货物要开箱分货,这些都需要几天的时间,所以通常会用到两个星期的时间送到。

另外,如果遇到海关查柜,那就会需要跟多的时间。

3.海运的费用是怎么计算的?

海运的计算单位是立方米,1个立方=100cm x 100 cm x 100cm.

专业名称是CBM,1个立方=1CBM。

海运的价格,可以PM我们,或者email我们来询问。

4.用你们的海运,需要些什么手续吗?或者,怎样开始海运?

(4.1)请告知我们你们要运什么货物?数量,大小和重量。

(4.2)请提供详细的个人资料,以便我们为你开设一个客户专用代码。

(4.3)请把代码黏贴在货物的外包装上,越清楚越好,容易识别的地方,这样在我们的仓库在签收时不会出现错误。

(4.4)如果货物有很多大大小小的包裹,请在发货前,提前在每一个包裹上黏贴好客户代码,并且提供给我们清楚的货物清单。

(4.5)如果货物是用快递发过来的,请提供给我们快递单号,以便查询。

(4.6)当货物收齐后,我们会尽快安排上船,并且通知客户最终价格。

5.开设客户代码,需要什么资料?

全名 Name

详细地址 Addresses: Origin (From) and Final delivery (To)

联络电话 Contact number

邮编 Post code

客户代码是唯一的,每一个客户只有一个代码,每一个客户运几次货物,都要求用同一个代码。

如果同一个客户,但是收货地址有变动,那么就要重新开始一个代码。

6.货物的清单都包括什么内容?

货物清单是在客户有很多件包裹要运的时候需要的清单。

清单内容要求要包括:

(6.1)货物的产品名称

(6.2)货物的包裹数量

(6.3)货物的快递单号

(6.4)供货商的联络方式

7.货物会直接送到门口吗?还是需要去仓库提货?

货物会直接送到客户的手中,不需要到仓库去提货。

在送货人员出门前,会电话联络收件人并且确认地址。如果客户联络不到,货物会被暂时存放在仓库,等待下一个送货人员。

8.怎样知道货物已经送到广州仓库了呢?

请尽量安排用中国国内的快递公司送货,这样不仅价格便宜,而且他们会提供快递单号,这个单号可以在网上查询到送货的情况,如果货物已经送达仓库并且签收,那么客户可以直接在网上查询的到。

9.在运送的过程当中,货物会丢失吗?

我们的仓库都设有CCTV,工作人员不会打开客户的货物原包装。

但是如果在马来西亚海关工作人员打开货物验货的过程当中,会不会丢失,这个我们不能保证。

10.仓库可以帮忙验货吗?

由于货物众多,而且大多数是从网上购买的,我们没有提供验货的服务。

11.怎样联络我们? (CONTACT and SERVICE PERSONNEL)

Telegram, WhatsApp, WeChat WeiXin, Viber, Line, Tango, QQ, Hangout, FB, iMessage, Chat messengers, Tweet, MSN, or Email at:

可以E-mail给我们,或者加我们的msn。

地址是:< WorldofJulieShipping [at] gmail [dot] com >; MSN 和 E-mail是同一个地址。

WoJSUSAservers22229ED1767D2014_zps213ce3f3 wojschineseservers11112

Voiceover forwarding:

+60 12 307 0977 (Direct Service Officers)

+60 12 681 4688 (General: Malaysian timezone at GMT+0800)

..

—> DOOR-TO-DOOR FORWARDING & SHIPPING details —< regional public community link ~2014 >—

—> CHINA IMPORTING-TRADE / SHOPPING / HELP BUY / PROCURE i.e. TaoBao AliBaba AliExpress AliPay services & details —< regional public community link ~2014 >—

Convenience of more offices at major ports & cities

AirCourier_KonsortiumFretJulie2016 EjenBorong

 

Crumpler Asia ships worldwide

Crumpler bags shipping in bulk from Malaysia / Singapore / Asia to every and any country in the world – including worldwide drop-shipments for 3rd party clients.

We horde, buys, import, trade authentic original Crumpler bags from anywhere there’s a crumb leftover of ’em. Then re-distribute in assorted bulks in any means fair to trading dealers in many parts of the world that’s still lacking… fairly alloted at best effort in all honestly.

Eversince 2002, from humble beginnings, the Crumpler motto never looked back, we so still love the culture tat it has affected everyone even until today hohoho! Laid back, lazy, enjoyz!

If ur hunting for bulk (int’l trade) or seeking a particular rare piece, some vintage or collector’s circle style, yer know who to ask for.

with da original classic round logo vintage collection

 – semua bagi enjoyz! Translokasi dari M’sia S’pore T’land HK B’jing ke mana-mana dunia.

 – 很会生活!从马来或东南亚国家发货到任何国家 国际保证 版纯正亚洲总代理货。